PETER HESS rentoutusmetodin peruskurssilla opiskelet pienryhmässä miellyttävästi rentoutuen!

HELSINKI

Kevätlukukausi 2018

I-tasokurssi: Peter Hess - äänimaljahieronnan perusteet

MAALISKUU
17.-18.3. (la-su) / kurssi on täyttymässä, enää 3 vapaata opiskelupaikkaa / päivitetty 19.2.

TOUKOKUU
5.-6.5. (la-su), vapaita paikkoja

Tervetuloa opiskelemaan ja löytämään äänen ja hiljaisuuden kautta oman mielen sekä kehon harmonia.
Kurssilla tustut harmonisten äänten maailman rajattomiin mahdollisuuksiin itsesi ja läheistesi hyvinvoinnin tukemiseksi!


Sound of Yoga by Emily Hess

  

Sound of Yoga by Emily Hess (Emily kuvassa vasemmalla) / Opettajana Janine Gabelman (kuva oikealla)

Emily Hess Sound of Yoga opettajat Suomessa elokuun 2017 koulutuksesta: takaa vasemmalta Virpi Tallqvist, Paula Marttila, Sari Mattsson ja alarivi vasemmalta Paula Pryl, opettaja Janine Gabelmann, Jutta Niala ja Tuija Toivonen

Vuosi 2017 toi Suomeen uuden Peter Hess Instituutin uuden mielenkiintoisen koulutusohjelman joogan harrastajille ja kaikille sound of yogasta kiinnostuneille. 

Sound of Yoga by Emily Hess - retriitti Janine Gabelmannin ohjaamana Suomessa oli tarkoitus järjestää maaliskuussa 2018, mutta on jouduttu valitettavasti perumaan / päivitys 16.2.2018. Ilmoittautuneille tarjotaan mahdollisuutta osallistua 31.8.-2.9. SOY opettajakoulutukseen. 

Janinen voitte tavata Joogafestivaaleilla 2-3.3. Kaapelitehtaalla, missä hän pitää SOY - tunnin. Hän on myös tavattavissa C4-Sointukylpylän esittelypaikalla la--su myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

ennakkoilmoittaudu!

Opiskelussa käytetään therapieklangschalen sarjan (jota käytätetään Peter Hess äänimaljahieronnan opiskelussa) suuren kehomaljan ja sydänmaljan (tai vaihtoehtoisesti suuren sangha-maljan ja ns. sydän-sanghamaljan) värähtelyitä yhdistettynä joogaan ja asanoihin. 

Äänimaljoja on myös maksutta lainattavissa ja halutessa myös ostettavissa kurssipaikalla.

Opettajana on saksalainen Sound of Yoga - opettaja Janine Gabelman.

Opetuskieli on englanti (tulkkaus tarvittaessa).

Laillistetuilla jooga-opettajilla mahdollista osallistua heille tarkoitettuun  opettajakoulutukseen ¨Sound of Yoga - yoga teacher training by Emily Hess¨. 

Opettajakoulutus toteutetaan 31.8.-2.9.2018 osanottajamäärän salliessa. 

Hinta 495,- (sisältää alv 24%, englanninkielisen opetuksen ja englanninkielisen SOY-manuaalin sekä asanakirjasen)

Sama koulutus (31.8.-2.9.) on avoin SOY peruskurssiretriitin käyneille jo valmistuneille Peter Hess - äänimaljahieronnan harjoittajille, jotka jo toimivat tai suunnittelevat yhteistyötä joogaopettajien kanssa tuottamalla SOY-äänimaailmaa joogatunneille. He saavat koulutuksesta todistuksen ¨Sound of Yoga - instrumentalist by Emily Hess¨